شاكريّه
مواد لازم برای 4 نفر:
آب سرد ................................................500 میلیلیتر
نشاستهی گل .......................................200 گرم
ماست .................................................125 گرم (یك دوم پیمانه)
گوشت برهیخردكرده..............................600 گرم
پیاز.........................................................2 عدد (درشت)
نمك و ادویه..............................................به میزان لازم
برنج....................................................600 گرم
بادام هندی خام....................................100 گرم
فلفل، كاری، ادویه .................................به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا در قابلمهی مناسبی آب سرد و نشاسته را بریزید، مخلوط كنیدو روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود. آنگاه بگذارید قدری خنك شود و بعد ماست را بیفزائید. سپس گوشت را همراه با پیاز نمك و ادویه بپزید و قطعات گوشت را درون سس ماست و نشاسته قرار دهید. حالا برنج خیسانده را مطابق با دستورالعملهای گذشته آبكشیو دم كنید. اكنون كمی ادویه در تابهی مناسبی بریزید و همراه بادام هندی روی اجاق تفت دهید. حالا بادام هندی مزهدار شده را به برنج بیفزائید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید، گوشت و سس ماستو نشاسته را در كاسهی مناسبی بریزید و همراه برنج میل كنید.
یادآوری: در این كشور شاكریه را بدون برنج نیز مصرف مینمایند.