Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:13

11
شهریور
پيده

پيده

طرز تهیه پيده

پيده

 

مواد لازم برای 1- 2 نفر:

خمیر آماده‌ی نان لواش....................120 گرم

گوشت‌ چرخكرده.............................40 گرم

نمك...............................................به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خردكرده.....................یك نصفه

گوجه‌فرنگی خردكرده......................یك نصفه

پنیر پیتزا......................................100 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ ...............................2 عدد

ماست........................................یك قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه:

خمیر را با وردنه باز كنید و به شكل قایقی درآورید. آن‌گاه گوشت، نمك، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی رابا هم مخلوط كنید و روی خمیر بریزید. سپس پنیر پیتزا را رویش بپاشید و لبه‌های خمیر را به اندازه‌ی تقریبی یك سانتیمتر روی مواد تا كنید. حالا لبه‌های خمیر را با مخلوط زرده‌‌ی تخم‌مرغ و ماست زرین نمائید و به مدت تقریبی 10دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پيده تعداد بازديد: 655 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز