لَه معجون
مواد لازم برای 1- 2 نفر:
خمیر نان لواش ...................................90 گرم
گوشت چرخكرده ...............................100 گرم
جعفری خردكرده ...............................100 گرم
فلفل دلمهای خردكرده...........................1 عدد (كوچك)
گوجهفرنگی خردكرده.............................2 عدد
سیر لهكرده.........................................2 حبه
نمك و فلفل........................................به میزان لازم
پیاز خردكرده برای تزئین .......................1 عدد
جعفری خردكرده برای تزئین .................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
خمیر را با وردنه به ضخامت تقریبی نیمسانتیمتر، باز كنید و در سینی چربكردهی فر بگذارید. آنگاه گوشت جعفری، فلفلدلمهای، گوجهفرنگی، سیر، نمك و فلفل را در كاسهای بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا این مخلوط را روی خمیر بریزید و در همهجای آن به طور یكنواخت پهن نمائید.
اكنون لهمجنون را در فر(تاون) گرمشده با دمای 220 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10- 15 دقیقه بپزید. اینك لهمعجون را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و با پیاز، جعفری، گوجهفرنگی و لیمو تزئین كنید.