سمبوسه
مواد لازم برای 8 عدد:
روغن .........................................3 تا 4 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده.................................یك عدد (درشت)
گوشت چرخكرده...........................400 گرم
نمك، زردچوبه، فلفل ....................به میزان لازم
ادویه.........................................به میزان لازم
فلفل دلمهای سبز.......................یك عدد
نخودفرنگی پخته........................120 گرم
خمیر فیلو ...................................8 ورق
روغن سرخكردنی .....................به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا در تابهی مناسبی روغن بریزید، پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه گوشت، نمك، زردچوبه، فلفل، ادویه و كمی آب بیفزائید و تفت دهید تا گوشت بپزد، حالا فلفل دلمهای را نیز بیفزائید و یك دقیقه روی حرارت نگه دارید. سپس شعلهی اجاق را خاموش كنید و نخودفرنگی را بیفزائید. اكنون خمیر فیلو را مطابق با دستورالعمل چاپ شده در نشریهی شماره 19 آماده كنید و خمیر را روی سطح آردپاشیده باز كنید و با برشگر گرد قالب بزنید، اینك قدری از مخلوط فراهم كرده روی هر یك از خمیرها بگذارید و مانند قطاب بپیچید و در روغن داغ سرخ كنید. حالا سمبوسه را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.