عمو رِبی (اصفهان)
مواد لازم برای 8- 10 نفر
گوشت چرخكردهی بدون چربی.........................500 گرم
پیاز رندهكرده ....................................................1 عدد (درشت)
نمك، فلفل و زردچوبه .........................................به میزان لازم
آرد نخودچی..................................................150 گرم
آب..............................................................به میزان لازم
برنج...........................................................یكدوم پیمانه
مواد لازم برای تهیهی سس كوفته:
روغن........................................................60 میلیلیتر
پیاز ریزخردكرده ...........................................1 عدد
زردچوبه..................................................یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل ...........................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در كاسهی دستگاه غذاساز، گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را بریزید و مخلوط كنید تا كاملاً مواد، نرم ویكدست شود. حالا آرد نخودچی و مقداری آب بیفزائید
و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مواد، به شكل خمیر درآید. در صورت سفت بودن آن، قدری آب اضافه كنید. اینك برنج خیسكرده را با دست قدری له كنید و به مواد فوق بیفزائید و با دست، خوب تركیب كنید. حالا هر بار از مایه گلولههائی به اندازهی یك گردو بردارید و در دست شكل دهید و در سینی مرطوب، بچینید. پس از اینكه سس آماده شد، كوفتهها را در آن بریزید و با حرارت ملایم، 5/1 ساعت بپزید.
روش تهیهی سس: در قابلمهی مناسبی، روغن بریزید
و روی حرارت قرار دهید. پیاز را در آن تفت دهید. زردچوبه را اضافه نمائید. سپس آب بریزید و نمك و فلفل را هم بیفزائید. حالا صبر كنید تا سس كوفته بجوشد.
یادآوری: برای تهیهی این كوفته، از گوشت گوسفندی استفاده كنید.