پنير برشته
مواد لازم برای 4-6 نفر
پنیر محلی گیلان (پنیر خشك)..........................250 گرم
برگ سیر خردكرده .........................................50 گرم
روغن مایع.....................................................2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی رندهكرده......................................1 عدد
تخممرغ ......................................................4 عدد
فلفل سیاه...................................................یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه
پنیر محلی را رنده كنید و كنار بگذارید. آنگاه برگ سیر را در روغن تفت دهید و پنیر را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه سرخ كنید. سپس حرارت را ملایم كنید، گوجهفرنگی را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا آب گوجهفرنگی تمام شود. حالا تخممرغها را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و همراه با فلفل، درون تابه بریزید. اكنون صبر كنید تا تخممرغها ببندد. سپس پنیر برشته را به 4 قسمت ببرید و در ظرف مناسبی بچینید و میل كنید.