گوشت بره در خمير فيلو
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون ...............................................3 قاشق سوپخوری
فیلهی خردكردهی گوساله ........................450 گرم
روغن زیتون اضافی......................................1 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده..............................................1 عدد
سیر لهكرده .............................................2 حبه
پورهی گوجهفرنگی..................................400 گرم
گشنیز خردكرده ........................................2 قاشق سوپخوری
پنیر سفید خردكرده................................200 گرم
خمیر فیلو................................................8 ورق
كرهی آبكرده.........................................80 گرم
روش تهیه
ابتدا در ظرف مناسبی، روغن زیتون بریزید و روی اجاق بگذارید و فیلهها را در آن تفت دهید. حالا فیلهی سرخكرده را از روغن جدا سازید و روغن اضافی را بیفزائید. پیاز را تفت دهید تا قدری نرم شود. آنگاه سیر و بعد پورهی گوجهفرنگی را اضافه كنید. مخلوط به دست آمده را بجوشانید تا غلیظ شود. اینك گشنیز، گوشت سرخكرده و پنیر را بیفزائید. اكنون روی خمیر فیلو كره بمالید، خمیر دیگری را روی آن قرار دهید و كره بمالید. از مواد فراهم كرده در مركز خمیر بریزید و از اطراف آن را جمع كنید تا مطابق شكل، به صورت گل در هم پیچیدهای درآید. دوباره رویش كره بمالید، در سینی فر بچینید، و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح خمیر كاملاً طلائی رنگ شود.