Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 18:18

1
مرداد
گوشت بره در خمير فيلو

گوشت بره در خمير فيلو

طرز تهیه گوشت بره در خمير فيلو

گوشت بره در خمير فيلو

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

روغن زیتون ...............................................3 قاشق سوپخوری

فیله‌ی خردكرده‌ی گوساله ........................450 گرم

روغن زیتون اضافی......................................1 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده..............................................1 عدد

سیر له‌كرده .............................................2 حبه

پوره‌ی گوجه‌فرنگی..................................400 گرم

گشنیز خردكرده ........................................2 قاشق سوپخوری

پنیر سفید خردكرده................................200 گرم

خمیر فیلو................................................8 ورق

كره‌ی آب‌كرده.........................................80 گرم

 

روش تهیه

 ابتدا در ظرف مناسبی، روغن زیتون بریزید و روی اجاق بگذارید و فیله‌ها را در آن تفت دهید. حالا فیله‌ی سرخ‌كرده را از روغن جدا سازید و روغن اضافی را بیفزائید. پیاز را تفت دهید تا قدری نرم شود. آن‌گاه سیر و بعد پوره‌ی گوجه‌فرنگی را اضافه كنید. مخلوط به دست آمده را بجوشانید تا غلیظ شود. اینك گشنیز، گوشت سرخ‌كرده و پنیر را بیفزائید. اكنون روی خمیر فیلو كره بمالید، خمیر دیگری را روی آن قرار دهید و كره بمالید. از مواد فراهم كرده در مركز خمیر بریزید و از اطراف آن را جمع كنید تا مطابق شكل، به صورت گل در هم پیچیده‌ای درآید. دوباره رویش كره بمالید، در سینی فر بچینید، و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح خمیر كاملاً طلائی رنگ شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، گوشت بره در خمير فيلو تعداد بازديد: 680 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز