Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:05

31
تیر
كوكتل مكزيكی

كوكتل مكزيكی

طرز تهیه كوكتل مكزيكی

كوكتل مكزيكی

 

 

مواد لازم برای یك لیوان

 

عصاره‌ی لیمو.......................................3 قاشق سوپخوری

شربت تمشك آبی (بلوبری) ..................1 لیوان

لیموترش تازه .....................................1 حلقه

آب لیمو ترش......................................3 قاشق سوپخوری

نعنا برای تزئین....................................به میزان لازم

مواد لازم سس تمشك آبی:

پودر میوه‌ی تمشك آبی .......................4 قاشق سوپخوری

آب جوش..........................................1 پیمانه

 

 

روش تهیه

 

در لیوان بلند، 3 قاشق سوپخوری عصاره‌ی لیموترش را بریزید. بعد به آرامی شربت تمشك آبی را بیفزائید. سپس یك حلقه لیموترش با پوست به شربت بیفزائید. آن‌گاه آب لیموترش را به آرامی به مواد بیفزائید. حالا آن را با نعنا تزئین نمائید. آن‌گاه با نی نوش‌جان كنید.

روش تهیه‌ی سس تمشك آبی: پودر میوه را با آب جوش مخلوط كنید. صبر كنید تا شربت خنك شود. بعد از صافی رد‌كنید. اكنون شربت قابل استفاده است. مدت نگهداری این سس در یخچال 20 روز می‌باشد.

یادآوری: منظور از پودر میوه همان پودر شربت‌ میوه‌ها است كه در تمامی سوپر ماكت‌ها یافت می‌شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كوكتل مكزيكی تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز