خورش بادمجان و مرغ
مواد لازم برای 3 نفر:
بادمجان.................................... 6 عدد
مرغ............................................ یك ران و یك سینه (نصف مرغ)
پیاز............................................ 1 عدد بزرگ
غوره .......................................50 گرم
رب ...........................................1 قاشق غذاخوری
زعفران...................................... كمی
روغن .......................................به میزان لازم
نمك .......................................به میزان لازم
زردچوبه .................................به میزان لازم
روش تهیه:
پیاز را خرد كرده و با كمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ كمی نمك و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه كنید و تفت دهید سپس یك لیوان آب اضافه كرده و بگذارید تا نیمساعت بپزد.
بادمجانها را پوست بگیرید، مقداری نمك بزنید و بگذارید یك ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشك كرده و با مقداری روغن سرخ كنید. غوره را هم در تابه كمی تفت دهید سپس بادمجانها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یك ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید.
نكته تغذیهای: خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز میكند و شخص را از خطر سكته قلبی محفوط میدارد.