كوكوی لوبيا سبز
مواد لازم برای 4 نفر:
لوبیا سبز ...................................500 گرم
تخممرغ ............................................6 عدد
پیاز داغ............................................ 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید ........................................1 قاشق غذاخوری
روغن............................................. 6 قاشق غذاخوری
رب ...............................................1 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده............................. 1 قاشق غذاخوری
سیر ...........................................1 حبه
نمك و فلفل و دارچین ...................به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا لوبیاها را پاك كرده و بشویید سپس آنها را ریز خرد نموده و با كمی آب و نمك بگذارید تا بپزد و آب آن كاملا به خود لوبیاها برود آنگاه بگذارید تا سرد شود؛ حال تخممرغها را بشكنید و خوب هم بزنید تا كمی پف كند؛ آرد، نمك، فلفل، دارچین، زعفران، رب، لوبیاهای پخته شده و پیاز داغ را به تخممرغها اضافه كنید و كاملا مخلوط كنید. روغن را در تابهای ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مخلوط آماده شده را در تابه بریزید و حرارت را كم كنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا كوكو پخته شود سپس برش دهید و در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو كنید.
این كوكو نیازی ندارد كه دو طرفش سرخ شود و یك طرف كافی میباشد.
نكته تغذیهای: از آنجایی كه این كوكو نیاز به سرخ كردن زیاد ندارد و فقط یك طرف آن سرخ میشود، لذا ارزش غذایی مواد آن بخصوص ویتامینهای لوبیا سبز، حفظ میشود.