كباب با سبزيجات
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله...............................500 گرم
قارچ درشت..........................................500 گرم
پیاز متوسط ............................................3 عدد
فلفل دلمهای سبز.................................. 2 عدد
گوجهفرنگی.......................................... 4 عدد
روغن زیتون.......................................... 4 قاشق
رب گوجهفرنگی................................... 2 قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و پودر سیر......................... به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا گوشت را به قطعات 4×2 سانتیمتر و به یك اندازه برش دهید، یك عدد از پیازها را خلالی برش دهید و سپس گوشت را با پیاز و ففل و دو قاشق روغن زیتون مزهدار كنید و بگذارید تا 12-10 ساعت بماند تا گوشت ترد و لطیف شود.
گوجهفرنگی و فلفل و 2 عدد پیاز را به تكههای درشت برش دهید.
سپس برشهای گوشت، پیاز، فلفل، گوجهفرنگی و قارچ را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید رب گوجه را همراه 2 قاشق روغن زیتون و پودر سیر و فلفل كمی حرارت دهید سپس یك دوم پیمانه آب به آن اضافه نموده و بگذارید تا چند جوش بزند و همراه كباب سرو كنید.
میتوانید این كباب را در فر هم تهیه كنید بدین ترتیب كه كبابها را به سیخ چوبی كشیده و شعله بالای فر را روشن كنید. سینی مخصوص فر را چرب نمایید، سیخهای كباب را داخل سینی قرار داده و در طبقه بالای فر بگذارید، یك ظرف كبابها كه پخت آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
نكته تغذیهای: از آنجایی كه این كباب با سبزیجاتی چون فلفل و گوجهفرنگی همراه است، حائز اهمیت میباشد چون این سبزیجات حاوی ویتامین C، ویتامین A و مواد ضدسرطان همانند لیكوپن (گوجهفرنگی) هستند فقط هنگام كباب كردن توجه داشته باشید قسمتهایی از گوشت و سبزیجات نسوزد زیرا مواد سوخته شده بسیار برای سلامتی مضر است.