پيتزای مرغ تنوری
مواد لازم برای 1 نفر
فیله یا سینهی مرغ................................100 گرم
پیاز رندهكرده............................................1 عدد كوچك
زعفران حل كرده ......................................1 قاشق سوپخوری
پودر زنجفیل..............................................یك دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون.............................................1 قاشق سوپخوری
خمیر پیتزا ...............................................یك عدد
پنیر موزارلا .............................................90 گرم
پنیر گودا................................................30 گرم
قارچ خردكرده.........................................50 گرم
فلفل دلمهی رنگی و خلالكرده ................30 گرم
روش تهیه
ابتدا فر(تاون) را با دمای 250 درجهی سانتیگراد، گرم نمائید. خمیر را در قالب پهن كنید و روی خمیر یك دوم قاشق سوپخوری روغن زیتون بمالید. مرغ را به قطعههای 2 سانتیمتری خرد نمائید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و 5 دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید. حالا پنیر موزارلا و گودا را با یكدیگر مخلوط كنید و 90 گرم از آن را روی خمیر پخش نمائید. سپس قطعههای مرغ مزهدار كرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصلهی بین فلفلدلمهای و قارچ بچینید. اكنون 30 گرم پنیر باقیمانده را بیفزائید و به مدت 15 دقیقه در فر(تاون) بپزید.