Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:38

3
تیر
پيتزای قيفی

پيتزای قيفی

طرز تهیه پيتزای قيفی

پيتزای قيفی

 

 

مواد لازم:

 

نان قیفی.............................................8 عدد

گوشت مرغ پخته ..............................250 گرم

كالباس ژامبون خردكرده......................100 گرم

سوسیس دودی خردكرده......................1 عدد

قارچ خردكرده...................................150 گرم

مایه‌ی گوشت ماكارونی........................4 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزای مخلوط ...........................200 گرم

فلفل‌دلمه‌ای ریزخردكرده ......................1 عدد

 

روش تهیه:

ابتدا فر(تاون) را با حرارت 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید.كالباس و سوسیس را با هم مخلوط سازید و قسمت انتهای قیف‌ها را با این مخلوط پر كنید و روی آن‌ها كمی قارچ بریزید. حالا مایه‌ی‌ گوشتی ماكارونی را با نیمی از پنیر پیتزا مخلوط نمائید و لایه‌ی سانتیمتری روی قارچ‌ها پر كنید. كمی فلفل دلمه‌ای هم روی آن بریزید و مابقی پنیر پیتزا را با گوشت مرغ پخته مخلوط سازید و با قارچ، درون قیف‌ها را پر كنید در سینی فر قرار دهید. آن‌گاه به مدت 10 دقیقه در فر بپزید. سپس با سس گوجه‌فرنگی میل نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پيتزای قيفی تعداد بازديد: 475 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز