پيتزای قيفی
مواد لازم:
نان قیفی.............................................8 عدد
گوشت مرغ پخته ..............................250 گرم
كالباس ژامبون خردكرده......................100 گرم
سوسیس دودی خردكرده......................1 عدد
قارچ خردكرده...................................150 گرم
مایهی گوشت ماكارونی........................4 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزای مخلوط ...........................200 گرم
فلفلدلمهای ریزخردكرده ......................1 عدد
روش تهیه:
ابتدا فر(تاون) را با حرارت 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید.كالباس و سوسیس را با هم مخلوط سازید و قسمت انتهای قیفها را با این مخلوط پر كنید و روی آنها كمی قارچ بریزید. حالا مایهی گوشتی ماكارونی را با نیمی از پنیر پیتزا مخلوط نمائید و لایهی سانتیمتری روی قارچها پر كنید. كمی فلفل دلمهای هم روی آن بریزید و مابقی پنیر پیتزا را با گوشت مرغ پخته مخلوط سازید و با قارچ، درون قیفها را پر كنید در سینی فر قرار دهید. آنگاه به مدت 10 دقیقه در فر بپزید. سپس با سس گوجهفرنگی میل نمائید.