پيتزای پپرونی
مواد لازم:
سس گوجهفرنگی (كچاپ)............................2 قاشق سوپخوری
نان پیتا.....................................................1 عدد
پپرونی.....................................................8 ورق
قارچ خردكرده..........................................50 گرم
پنیر موزارلا رندهكرده ...............................90 گرم
فلفل دلمهای رنگی خلالكرده.................به اندازهی دلخواه
روش تهیه:
ابتدا فر(تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید. روی نان پیتا سس گوجهفرنگی بمالید و ورقههای پپرونی را روی آن بچینید. سپس قارچ را روی آن بپاشید. بعد پنیر را بیفزائید و روی پنیر را با فلفل دلمهای رنگی بیارائید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.