Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 06:45

3
تیر
پيتزای چهار پنير

پيتزای چهار پنير

طرز تهیه پيتزای چهار پنير

پيتزای چهار پنير

 

 

مواد لازم:

 

خمیر پیتزا ...............................................150 گرمی

سس گوجه‌فرنگی........................................1 قاشق سوپخوری

آویشن......................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پنیر موزارلا.................................................50 گرم

پنیر گودا...................................................25 گرم

پنیر پارمزان .............................................20 گرم

پنیر بوتوكیزه............................................25 گرم

پودر عصاره‌ی مرغ......................................1 قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه:

 

ابتدا فر(تاون) را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم نمائید. خمیر پیتزا را در قالب قرار دهید. روی آن سس گوجه‌فرنگی بمالید و آویشن بپاشید. پنیر موزارلا، پودر عصاره مرغ و پنیر بوتوكیزه را با هم مخلوط سازید و روی خمیر بریزید. سپس پنیر پارمزان و گودا را با یكدیگر مخلوط و روی پنیر قبلی پخش كنید. آن‌گاه مدت 15 دقیقه در فر بپزید بعد نوش‌جان كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پيتزای چهار پنير تعداد بازديد: 397 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز