پيتزای استيك با فلفل
مواد لازم:
سویا سس........................................1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمكوب.............................1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل.......................................یكسوم قاشق چایخوری
روغن زیتون......................................1 قاشق سوپخوری
فیلهی گوسالهی خلال كرده............100 گرم
خمیر آمادهی پیتزا ........................یك عدد
پنیر پیتزای مخلوط .......................100 گرم
فلفلدلمهای رنگی .........................4 حلقه
روش تهیه:
ابتدا فر(تاون) را با دمای 220 درجهی سانتیگراد گرم كنید. در كاسهی گودی، سویا سس، فلفل سیاه، پودر زنجفیل و روغن زیتون را با هم مخلوط سازید و با افزودن فیلهی گوساله به آن، گوشت را به مواد آغشته نمائید و 10 دقیقه كنار بگذارید. حالا تابه چدنی را روی حرارت داغ كنید و فیلههای مزهدار كرده را در تابهی داغ به مدت 4 دقیقه تفت دهید. آب گوشت درون تابه را روی خمیر بمالید. اكنون فیلهی تفتداده را با پنیر، مخلوط سازید. بعد روی خمیر بریزید، روی آن را با حلقههای فلفلدلمهای سبز بیارائید و 10 دقیقه در فر بپزید.