Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 13:17

3
تیر
پيتزای يونانی

پيتزای يونانی

طرز تهیه پيتزای يونانی

پيتزای يونانی

 

 

مواد لازم:

 

پیاز خردكرده...............................................1 عدد متوسط

روغن.........................................................به میزان لازم

زردچوبه.....................................................به میزان لازم

گوشت چرخكرده.........................................150 گرم

قارچ ورقه‌ای خردكرده......................................1 پیمانه

خمیر پیتزا..................................................150 گرم

پنیر پیتزا....................................................200 گرم

سس گوجه‌فرنگی .........................................3 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی خردكرده ......................................1 عدد

كنجد و آویشن...............................................به میزان لازم

 

 

روش تهیه:

 

پیاز را با مقداری روغن تفت دهید. زردچوبه را به آن بیفزائید و گوشت چرخكرده را به آن اضافه نمائید و تفت دهید. سپس بگذارید تا آب گوشت كشیده شود. بعد خمیر پیتزا را به قطر

5/0 سانتیمتر و به شكل ظرف، به اندازه‌ای كه ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز كنید. ته و اطراف ظرف را چرب كنید و كمی آرد روی آن بپاشید و خمیر را داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه‌فرنگی بمالید. سپس گوشت‌ چرخكرده، قارچ را اضافه كنید. پس از آن، پنیر پیتزای رنده‌كرده را روی آن بپاشید. بعد گوجه‌فرنگی خردكرده و كمی كنجد و آویشن به آن اضافه كنید. اكنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و ظرف را در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. تا روی آن طلائی رنگ شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پيتزای يونانی تعداد بازديد: 476 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز