پيتزای يونانی
مواد لازم:
پیاز خردكرده...............................................1 عدد متوسط
روغن.........................................................به میزان لازم
زردچوبه.....................................................به میزان لازم
گوشت چرخكرده.........................................150 گرم
قارچ ورقهای خردكرده......................................1 پیمانه
خمیر پیتزا..................................................150 گرم
پنیر پیتزا....................................................200 گرم
سس گوجهفرنگی .........................................3 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی خردكرده ......................................1 عدد
كنجد و آویشن...............................................به میزان لازم
روش تهیه:
پیاز را با مقداری روغن تفت دهید. زردچوبه را به آن بیفزائید و گوشت چرخكرده را به آن اضافه نمائید و تفت دهید. سپس بگذارید تا آب گوشت كشیده شود. بعد خمیر پیتزا را به قطر
5/0 سانتیمتر و به شكل ظرف، به اندازهای كه ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز كنید. ته و اطراف ظرف را چرب كنید و كمی آرد روی آن بپاشید و خمیر را داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجهفرنگی بمالید. سپس گوشت چرخكرده، قارچ را اضافه كنید. پس از آن، پنیر پیتزای رندهكرده را روی آن بپاشید. بعد گوجهفرنگی خردكرده و كمی كنجد و آویشن به آن اضافه كنید. اكنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و ظرف را در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. تا روی آن طلائی رنگ شود.