پیتزای بوقلمون
مواد لازم:
پیاز خردكرده ..............................................1 عدد متوسط
روغن مایع حدود.........................................3 قاشق سوپخوری
زردچوبه، نمك و فلفل....................................به میزان لازم
سینهی بوقلمون خردكرده........................150 گرم
خمیر پیتزا ...........................................150 گرم
سس گوجه فرنگی...................................3 قاشق سوپخوری
قارچ ورقهایخردكرده ...............................1 پیمانه
پنیر پیتزا............................................200 گرم
گوجهفرنگی خردكرده..............................1 عدد
زیتون و ذرت..........................................به میزان لازم
روش تهیه:
پیاز را در روغن تفت دهید زردچوبه، نمك و فلفل و بوقلمون را به آن بیفزائید و قدری تفت دهید. آنگاه کمی آب به آن اضافه نمائید، و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. سپس خمیر پیتزا را به ضخامت 5/0 سانتیمتر باز كنید. و رویش سس گوجهفرنگی بمالید. حالا بوقلمون و قارچ را روی خمیر بچینید، پنیر را رویش بپاشید. و با گوجهفرنگی، زیتون و ذرت تزئین كنید. اكنون پیتزا را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.