پیتزای مکزیکی
مواد لازم:
پیاز خرد كرده.........................................1عدد متوسط
روغن مایع.............................................به میزان لازم
زردچوبه و نمك.......................................به میزان لازم
گوشت چرخکرده...................................150 گرم
خمیر پیتزا ..........................................150 گرم
سس تند...............................................3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا.............................................200 گرم
کاهو..................................................100 گرم
چیپس ذرت..............................................به میزان لازم
روش تهیه
پیاز را در روغن تفت دهید. كمی زردچوبه و نمك به آن بزنید و گوشت را بیفزائید، تفت دهید تا آب گوشت كشیده شود. خمیر پیتزا را به قطر
5/0 سانتی متر و به شكل ظرف، به اندازهای كه ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز كنید. ته و اطراف ظرف را چرب كنید و كمی آرد روی آن بپاشید و خمیر را داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه فرنگی تند بمالید. گوشت چرخکرده را روی خمیر بریزید روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید، در صورت تمایل کمی پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید. فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و ظرف را در فر به مدت 15 دقیقه قراردهید، بعد از پخت روی آن را با کاهوی خرد شده و چیپس ذرت تزئین كنید.