خمير پيتزا
مواد لازم برای حدود 3 عدد پیتزای متوسط:
پودر مایهخمیر.......................................................2 قاشق چایخوری
شكر................................................................یك قاشق سوپخوری
آب ولرم ..........................................................60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
آرد.................................................................450 گرم
شیر ولرم.......................................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
نمك .............................................................به میزان لازم
تخممرغ.........................................................یك عدد
آویشن..........................................................1 قاشق چایخوری
زیره.............................................................یكدوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل.................................................یكدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون .................................................یكدوم پیمانه
روش تهیه:
مایهخمیر و شكر را در آب ولرم حل كنید و به آرد بیفزائید. آنگاه شیر، نمك، تخممرغ، آویشن، زیره، زنجفیل و روغن زیتون را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. تا بافت صاف و یكدستی پیدا كند. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در محل گرمی نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود. اكنون خمیر آمادهی مصرف است.
یادآوری: چنانچه خمیر به آرد و یا آب اضافی نیاز داشته باشد، آن را به تدریج بیفزائید.