پيتزای لقمهای
مـواد لازم برای 2-4 نفر
خمیر پیتزا ......................................................یك تكهی 16× 20 سانتیمتری
سس گوجهفرنگی...........................................160 میلیلیتر(دو سوم پیمانه)
گوجهفرنگی حلقهكرده........................................1 عدد متوسط
فلفل دلمهای قرمز خردكرده.............................150 گرم
قارچ خردكرده..................................................60 گرم
ژامبون مرغ....................................................85 گرم
كمپوت آناناس بدون آب...................................100 گرم
پنیر گودای رندهكرده......................................125 گرم
پنیر موزارلای رندهكرده ..................................100گرم
روش تهیه:
ابتدا خمیر را از عرض به دو قسمت مساوی ببرید و روی سینی چربكرده بگذارید. آنگاه رویشان سس گوجهفرنگی بمالید. سپس همهی مواد نامبرده را روی هر دو خمیر بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید تا طلائیرنگ شود. حالا پیتزا را به اندازههای باریك و لقمهای ببرید و برای میل كردن، در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید به جای ژامبون مرغ، از گوشت چرخكرده و یا فیلهی مرغ نیز استفاده كنید.