سالاد ويندژور
مواد لازم برای 6- 8 نفر
كرفس خردكرده ............................................400 گرم
قارچ خردكرده................................................200 گرم
سینهی مرغ پخته و رشتهای خردكرده ..............500 گرم
خیارشور رشتهای خردكرده.............................100 گرم
تربچهی رندهكرده.............................................3 عدد
سس مایونز ...................................................4 قاشق سوپخوری
آبلیمو............................................................2 قاشق سوپخوری
نمك..............................................................به مقدار لازم
شكر...........................................................50 گرم
روش تهیه:
ابتدا در ظرف مناسبی كرفس، قارچ، سینهی مرغ، خیارشور و تربچه را بریزید. آنگاه سس مایونز، آبلیمو، نمك و شكر را مخلوط نمائید، به مواد سالاد بیفزائید و مخلوط سازید. اكنون سالاد را در ظرف زیبائی بریزید و از خود پذیرائی كنید.