تورتِلينی با خورش قيمه
مواد لازم برای 6-8 نفر
آرد..............................................500 گرم
نمك.................................................یكهشتم قاشق چایخوری
آب ..................................................به میزان لازم
گوشت چرخكرده.............................150 گرم
جعفری ریز خردكرده...........................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل ......................................به میزان لازم
ادویه و زیره ......................................به میزان لازم
پیاز رنده كرده ................................1 عدد كوچك
قرص عصارهی بره...........................2 عدد
آب ..............................................1 لیتر
خورش قیمهی بدون سیبزمینی.......5/1 پیمانه (مطابق دستورالعملهای گذشته)
خامه............................................100 گرم
نعنا داغ...........................................3 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
در كاسهی مناسبی، آرد و نمك را مخلوط كنید و به تدریج آب بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه كنار بگذارید. اینك گوشت، جعفری، نمك، فلفل، ادویه، زیره و پیاز را مخلوط نمائید. از این مخلوط گلولههای كوچكی به اندازهی فندق آماده كنید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیشده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید، با دهانهی لیوان قالب بزنید و در وسط هر دایره، یك گلوله از گوشت قرار دهید. بعد مانند قطاب، آن را بپیچید و در سینی آرد پاشیده بچینید. حالا در قابلمهی مناسبی، قرص عصاره و آب را مخلوط نمائید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید. اكنون تورتلینیها را درون آن بریزید و صبر كنید به مدت تقریبی 20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزد. اینك تورتلینی را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با قیمه و خامه بپوشانید و برای پذیرائی، با نعنا داغ تزئین نمائید.