Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:49

21
خرداد
كتلت روسی

كتلت روسی

طرز تهیه كتلت روسی

 كتلت روسی

  

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ كرده .....................................400 گرم

نان تست ..................................................3 ورق

تخم‌مرغ................................................... 1 عدد

ادویه كاری............................................... 2 قاشق مرباخوری

فلفل دلمه‌ای كوچك................................... 1 عدد

سیر........................................................ 2 حبه

پیاز........................................................ 1 عدد

پودر سوخاری .......................................به میزان لازم

روغن مایع ..........................................به میزان لازم

نمك .................................................به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

نان تست را با مقدار كمی آب یا شیر خیس كنید تا نرم شود؛ پیاز و سیر را نیز رنده كنید؛ قسمت گوشتی داخل فلفل دلمه‌ای را هم رنده كرده و سپس گوشت، نان تست، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای رنده شده، تخم‌مرغ، ادویه و نمك را با هم مخلوط كنید و كمی ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند، سپس به اندازه یك گلوله كوچك از مواد برداشته و در دست فرم دهید، آن‌گاه به دو طرف كتلت مقداری پودر سوخاری بزنید و در روغن سرخ كنید و همراه سبزیجات سرو نمایید.

نكته تغذیه‌ای: مصرف روغن برای سرخ كردن این كتلت نسبت به سایر كتلت‌ها بسیار كم می‌باشد؛ لذا این كتلت را می‌توانید هم افطار و هم سحر میل كنید در ضمن به علت وجود گوشت و تخم‌مرغ، این غذا، برای تامین پروتیین مورد نیاز مناسب می‌باشد.

 

 

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كتلت روسی تعداد بازديد: 597 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز