كتلت روسی
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده .....................................400 گرم
نان تست ..................................................3 ورق
تخممرغ................................................... 1 عدد
ادویه كاری............................................... 2 قاشق مرباخوری
فلفل دلمهای كوچك................................... 1 عدد
سیر........................................................ 2 حبه
پیاز........................................................ 1 عدد
پودر سوخاری .......................................به میزان لازم
روغن مایع ..........................................به میزان لازم
نمك .................................................به میزان لازم
روش تهیه:
نان تست را با مقدار كمی آب یا شیر خیس كنید تا نرم شود؛ پیاز و سیر را نیز رنده كنید؛ قسمت گوشتی داخل فلفل دلمهای را هم رنده كرده و سپس گوشت، نان تست، پیاز، سیر، فلفل دلمهای رنده شده، تخممرغ، ادویه و نمك را با هم مخلوط كنید و كمی ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند، سپس به اندازه یك گلوله كوچك از مواد برداشته و در دست فرم دهید، آنگاه به دو طرف كتلت مقداری پودر سوخاری بزنید و در روغن سرخ كنید و همراه سبزیجات سرو نمایید.
نكته تغذیهای: مصرف روغن برای سرخ كردن این كتلت نسبت به سایر كتلتها بسیار كم میباشد؛ لذا این كتلت را میتوانید هم افطار و هم سحر میل كنید در ضمن به علت وجود گوشت و تخممرغ، این غذا، برای تامین پروتیین مورد نیاز مناسب میباشد.