Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:39

21
خرداد
سوپ قارچ + فیلم

سوپ قارچ + فیلم

طرز تهیه سوپ قارچ

 سوپ قارچ

 

مواد لازم برای تهیه 6 تا 8 نفر:

 

كره................................................... 50 گرم

آرد...................................................... 4 قاشق غذاخوری

آب مرغ غلیظ........................................ 2 لیتر بدون چربی

قارچ ...............................................500 گرم

شیر.................................................. 1 لیتر

خامه .............................................100 گرم

جعفری خرد شده ...............................2 قاشق غذاخوری

لیموی تازه......................................... چند عدد

نمك و فلفل سفید............................. به میزان لازم

 

 

روش تهیه:

آرد را همراه با نیمی از كره تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ پیدا نكند، سپس آرام آرام آب مرغ را اضافه كرده و خوب هم بزنید تا صاف شود سپس روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید، شیر را هم اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

 

قارچ را خوب بشویید و ورقه ورقه خرد كنید یا نیمی دیگر از كره و یك قاشق آبلیمو تفت داده و به سوپ اضافه كنید؛ نمك و فلفل سوپ را اندازه كنید و آن را داخل سوپ‌خوری ریخته و با خامه و جعفری روی آن را تزیین كنید و همراه لیموترش سرو نمایید.

 

نكته تغذیه‌ای: این سوپ چون حاوی كره، آب مرغ غلیظ، شیر و خامه است، از لحاظ تامین كالری برای روزه‌داران نوجوان مناسب است، ولی افراد مسن‌تر یا افراد دارای مشكل چربی خون یا چاقی، بهتر است به سوپ خود خامه اضافه نكرده و از كره كمتری استفاده كنند.

 

 

برچسب ها: سوپ قارچ، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز