سوپ قارچ
مواد لازم برای تهیه 6 تا 8 نفر:
كره................................................... 50 گرم
آرد...................................................... 4 قاشق غذاخوری
آب مرغ غلیظ........................................ 2 لیتر بدون چربی
قارچ ...............................................500 گرم
شیر.................................................. 1 لیتر
خامه .............................................100 گرم
جعفری خرد شده ...............................2 قاشق غذاخوری
لیموی تازه......................................... چند عدد
نمك و فلفل سفید............................. به میزان لازم
روش تهیه:
آرد را همراه با نیمی از كره تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ پیدا نكند، سپس آرام آرام آب مرغ را اضافه كرده و خوب هم بزنید تا صاف شود سپس روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید، شیر را هم اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
قارچ را خوب بشویید و ورقه ورقه خرد كنید یا نیمی دیگر از كره و یك قاشق آبلیمو تفت داده و به سوپ اضافه كنید؛ نمك و فلفل سوپ را اندازه كنید و آن را داخل سوپخوری ریخته و با خامه و جعفری روی آن را تزیین كنید و همراه لیموترش سرو نمایید.
نكته تغذیهای: این سوپ چون حاوی كره، آب مرغ غلیظ، شیر و خامه است، از لحاظ تامین كالری برای روزهداران نوجوان مناسب است، ولی افراد مسنتر یا افراد دارای مشكل چربی خون یا چاقی، بهتر است به سوپ خود خامه اضافه نكرده و از كره كمتری استفاده كنند.