شيربرنج
مواد لازم:
شیر پرچرب .......................1 لیتر
برنج............................. 150 گرم
هل................................. 2 عدد
گلاب.............................. به میزان لازم
نمك ..............................یك هشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
برنج را خوب بشویید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا كمی نرم شود؛ شیر را اضافه كرده و حرارت را ملایم كنید تا شیر برنج آهسته بجوشد و كاملا پخته و غلیظ شود، سپس گلاب را اضافه كنید و از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید و با عسل یا شیره انگور یا شكر و یا مربا سرو كنید.
نكته تغذیهای: همانگونه كه میدانید شیر، نوشیدنی بسیار مفید حاوی كلسیم، فسفر، پروتیین و ویتامین 2B میباشد؛ عسل نیز مادهای انرژیزاست كه خواص دارویی مختلف دارد از جمله اینكه «ضدباكتری و ضدالتهاب» است.