پاستا مرغ و سبزيجات
مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ.......................................... 1 كیلوگرم
هویج ........................................3 عدد
شلغم ......................................2 عدد
پیاز ..........................................2 عد
قارچ .....................................200 گرم
كرفس .....................................3 شاخه
برگ بو..................................... 1 عدد
ترخون..................................... 2 شاخه
پاستا (ماكارونی شكلدار).......... 100 گرم
نمك و فلفل............................... به میزان لازم
جعفری تازه جهت تزئین.................. 1 شاخه
روش تهیه:
مرغ را همراه با هویج، پیاز، كرفس، برگ بو و 2 لیوان آب و نمك و فلفل روی حرارت بگذارید، وقتی نیمپز شد شلغم را اضافه نمایید و صبر كنید تا مرغ كاملا پخته شود برگ بو را از مواد پخته شده درآورید، استخوانهای مرغ را نیز جدا كنید.
پاستا را به طور جداگانه در قابلمهای همراه با آب و نمك بپزید سپس آبكش نمایید؛ مرغ و پاستا را به سبزیجات پخته شده بیفزایید و مخلوط كنید، چند دقیقه روی حرارت قرار دهید و سپس سرو كنید.
نكته تغذیهای:
ماكارونی و پاستای پخته شده را هرگز دم نكنید. چرا كه ماكارونی دم شده قندخون را بیشتر بالا میبرد