ترشی هندوانه كوهی
مواد لازم:
هندوانه كوهی ..................1 كیلوگرم
سركه............................... 1 لیتر
روش تهیه:
ابتدا هندوانهها را بشوییدۀ قسمت اضافه دم آن را بگیرید و درون ظرف پرآب بریزید و بگذارید 24 ساعت در جای خنك بماند. تا تلخی آن گرفته شود سپس در آبكش ریخته تا آب اضافه آن برود. آنها را روی پارچه تمیزی پهن كرده و صبر كنید تا رطوبت آن گرفته شودۀ سپس درون شیشه تمیزی بریزید و روی آن به مقدار لازم سركه ریخته تا حدی كه روی هندوانهها را بپوشاند و به مدت یك ماه در جای خنك قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.