بادمجان كباب شمالی
مواد لازم برای 6 نفر:
بادمجان متوسط .........................................10 عدد
گردو ....................................................150 گرم
سبزی معطر خرد شده........................... 150 گرم (ریحان سبز و بنفش، نعناع و گشنیز)
سیر رنده شده......................................... 4 حبه (با برگ تازه سیر) 50 گرم
رب انار................................................... 3 قاشق غذاخوری
پیاز....................................................... 1 عدد
گوجهفرنگی پوره شده ..........................500 گرم
روغن ................................................به میزان لازم
نمك .................................................به میزان لازم
روش تهیه:
بادمجانها را بشوئید، قسمت اضافه كلاهك آنها را جدا كرده و راه راه پوست بادمجانها را بگیرید؛ مقداری به آن نمك بپاشید و یكی دو ساعت بگذارید بماند تا تلخی آن گرفته شود، سپس بشویید و خشك كرده و در كمی روغن تفت دهید و سپس یك برش طولی 10 سانتی در یك طرف آن بدهید؛ پیاز را نگینی خرد كرده در كمی روغن تفت دهید، پودر گردو را به آن بیفزایید و سپس سیر رنده و سبزی معطر را بریزید؛ آنگاه رب انار و نمك را اضافه كنید و یك دوم لیوان آب بریزید و بگذارید چند جوش بزند تا همهی مواد مزهدار شوند؛ سپس مقداری از این مواد را داخل بادمجانها بریزید و گوجهفرنگی را نیز پوره كنید و روی بادمجانها بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا پخته شده و آب گوجهفرنگی به خورد بادمجانها برود؛ این غذا را میتوانید هم با نان و هم با برنج میل كنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری از مواد را داخل گوجهفرنگی بریزید و كنار بادمجانها بپزید و همراه بادمجانها سرو نمایید.
نكته تغذیهای:
میتوان به منظور پیشگیری از چاقی و افزایش چربی خون، بادمجانها را چند دقیقه با كمی آب گوجهفرنگی بپزید سپس مواد گردو را داخل آن قرار دهید و دوباره با آب گوجهفرنگی بگذارید بپزد و جا بیفتد.