Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 16:38

16
خرداد
سالاد كاهو انبه و آواكادو

سالاد كاهو انبه و آواكادو

طرز تهیه سالاد كاهو انبه و آواكادو

 سالاد كاهو انبه و آواكادو

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

كاهو..........................................1 بوته

خیار قلمی................................. 2 عدد

گوجه‌فرنگی............................... 4 عدد

آواكادو .....................................1 عدد

انبه........................................ 2 عدد

سركه یا آب لیمو تازه................ 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون............................ 3 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل ...........................به میزان لازم

سس خردل......................... 1 قاشق مرباخوری

شكر.................................. 1 قاشق مرباخوری

 

روش تهیه:

كاهو را شسته و به صورت تكه‌های درشت خرد كنید؛ هسته وسط آواكادو را درآورده، نیم دایره برش دهید، سپس پوست انبه را بگیرید و باریك باریك برش دهید؛ گوجه‌فرنگی را در صورت كوچك بودن به دو قسمت یا چهار قسمت تقسیم كرده و خیارهای قلمی را با پوست حلقه‌حلقه برش دهید؛ همه مواد را داخل ظرف سالاد ریخته و مخلوط كنید، سپس سس را كنار سالاد قرار دهید و هنگام سرو از آن استفاده نمایید.

 

روش تهیه سس:

 سس خردل را با روغن زیتون خوب مخلوط كرده و شكر را در آب لیمو حل كنید سپس به روغن زیتون اضافه نمایید، در آخر كمی نمك و فلفل به سس زده و خوب هم بزنید. این سس را می‌توانید یك هفته در یخچال نگهداری كنید و هنگام سرو از آن استفاده نمایید.

 

 سالاد كاهو انبه و آواكادو

  

نكته تغذیه‌ای:

 

این سالاد از آنجایی كه حاوی آواكادو و انبه می‌باشد، محتوای انرژی بالایی دارد، بنابراین برای كودكان كه در سن رشد هستند مناسب می‌باشد.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سالاد كاهو انبه و آواكادو تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز