سالاد كاهو انبه و آواكادو
مواد لازم برای 4 نفر:
كاهو..........................................1 بوته
خیار قلمی................................. 2 عدد
گوجهفرنگی............................... 4 عدد
آواكادو .....................................1 عدد
انبه........................................ 2 عدد
سركه یا آب لیمو تازه................ 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون............................ 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل ...........................به میزان لازم
سس خردل......................... 1 قاشق مرباخوری
شكر.................................. 1 قاشق مرباخوری
روش تهیه:
كاهو را شسته و به صورت تكههای درشت خرد كنید؛ هسته وسط آواكادو را درآورده، نیم دایره برش دهید، سپس پوست انبه را بگیرید و باریك باریك برش دهید؛ گوجهفرنگی را در صورت كوچك بودن به دو قسمت یا چهار قسمت تقسیم كرده و خیارهای قلمی را با پوست حلقهحلقه برش دهید؛ همه مواد را داخل ظرف سالاد ریخته و مخلوط كنید، سپس سس را كنار سالاد قرار دهید و هنگام سرو از آن استفاده نمایید.
روش تهیه سس:
سس خردل را با روغن زیتون خوب مخلوط كرده و شكر را در آب لیمو حل كنید سپس به روغن زیتون اضافه نمایید، در آخر كمی نمك و فلفل به سس زده و خوب هم بزنید. این سس را میتوانید یك هفته در یخچال نگهداری كنید و هنگام سرو از آن استفاده نمایید.
سالاد كاهو انبه و آواكادو
نكته تغذیهای:
این سالاد از آنجایی كه حاوی آواكادو و انبه میباشد، محتوای انرژی بالایی دارد، بنابراین برای كودكان كه در سن رشد هستند مناسب میباشد.