خورش خلال كرمانشاهی
مواد لازم:
گوشت گوسفندی.............................................۵۰۰ گرم
خلا ل بادام......................................................۲۵۰ گرم
زرشک سیاه(زرشک آبی)......................................۲ قاشق غذاخوری
پیاز ..................................................................۳ عدد
زعفران حل شده در آب........................................۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی................................................۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه...........................................................یک دوم قاشق مرباخوری
روغن..............................................................به میزان لا زم
نمک و فلفل....................................................به میزان لا زم
طرز تهیه:
پیازها را خلا لی خرد كرده و در كمی روغن تفت دهید تا طلا یی شود; گوشت را خرد كنید و به پیاز اضافه نموده كمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید; مقداری آب بریزید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود; بادام ها را بشویید كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید; رب گوجه فرنگی را در كمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه كنید; كمی كه پخت زرشک را به عنوان ترشی خورش به آن بیفزایید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد.