Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 15:07

10
خرداد
خورش خلال كرمانشاهی + فیلم

خورش خلال كرمانشاهی + فیلم

طرز تهیه خورش خلال كرمانشاهی

خورش خلال كرمانشاهی

 

مواد لازم:

 

گوشت گوسفندی.............................................۵۰۰ گرم

خلا ل بادام......................................................۲۵۰ گرم

زرشک سیاه(زرشک آبی)......................................۲ قاشق غذاخوری

پیاز ..................................................................۳ عدد

زعفران حل شده در آب........................................۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی................................................۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه...........................................................یک دوم قاشق مرباخوری

روغن..............................................................به میزان لا زم

نمک و فلفل....................................................به میزان لا زم

 

طرز تهیه:

 

پیازها را خلا لی خرد كرده و در كمی روغن تفت دهید تا طلا یی شود; گوشت را خرد كنید و به پیاز اضافه نموده كمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید; مقداری آب بریزید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود; بادام ها را بشویید كمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید; رب گوجه فرنگی را در كمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه كنید; كمی كه پخت زرشک را به عنوان ترشی خورش به آن بیفزایید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، خورش خلال كرمانشاهی، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز