ترشی مخلوط
مواد لازم:
بادمجان قلمی.................................................۵۰۰ گرم
خیار متوسط ...................................................۵۰۰ گرم
هویج ...........................................................۵۰۰ گرم
گل كلم .......................................................۵۰۰ گرم
مغز كرفس .................................................۵۰۰ گرم
پیاز ریز سفید............................................. ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ترشی.................................. ۳۰۰ گرم
سیر ..........................................................۱ بوته
فلفل سبز قلمی ....................................... ۵۰ گرم
موسیر خشک ........................................ ۲۵۰ گرم
سبزی ترشی....................................... ۵۰۰ گرم
(مرزه، ترخان، ریحان، شوید، نعنا، جعفری)
ادویه ترشی.......................................... ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه............................................... ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل ......................................... به میزان لا زم
سركه.................................................. به میزان لا زم
طرز تهیه:
ابتدا موسیر را با آب سرد بشویید سپس به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس كنید; هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض كنید سپس در آبكش ریخته تا آب آن برود آن گاه روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كمی خشک شود; بادمجان ها را بشویید و با پوست به اندازه دلخواه خرد كنید;
با كمی سركه و نمک بگذارید چند جوش بزند ولی له نشود، سپس در آبكش ریخته و صبر كنید تا سركه اضافی و تلخی آن برود; بقیه مواد را بشویید، پیاز و هویج را پوست بگیرید و مواد را به دلخواه خرد كنید; سپس تمام مواد را با هم مخلوط نموده و در ظرف مناسب ریخته و لا به لا ی مواد، ادویه و سبزیجات و نمک و زردچوبه را بریزید تا ظرف پر شود مقداری سركه روی مواد ریخته تا جایی كه روی مواد را كاملا بگیرد سپس در آن را محكم ببندید و در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد (حداقل یک ماه).