كیک مرغ و سبزیجات
مواد لازم:
مرغ متوسط..........................................۱ عدد (۵/۱ كیلوگرم)
كرفس ................................................۱ شاخه
پیاز ...................................................۱ عدد
هویج ................................................۱ عدد
سیر.................................................۲ حبه
نمک و فلفل........................................به میزان لا زم
تخم مرغ........................................... ۳عدد
پنیر گودای رنده شده...................... ۲۰۰ گرم
آرد ................................................. به میزان لا زم
رنده پوست لیمو ...............................۱ قاشق مرباخوری
سبزی معطر....................................۲ قاشق غذاخوری
(مرزه، ترخان و ریحان)
مواد سس بشامل:
كره ...........................................۵۰ گرم
آرد............................................. ۴ قاشق غذاخوری
شیر.......................................... ۳ پیمانه
نمک و فلفل ................................ به میزان لا زم
مواد برای روی كیک:
سس مایونز................................ ۳ قاشق غذاخوری
سبزیجات پخته ........................... به میزان لا زم
طرز تهیه:
مرغ را تمیز كرده و سپس با ۱ لیوان آب، نمک، فلفل، پیاز، سیر، هویج و كرفس بپزید. سپس بگذارید تا سرد شود; استخوان های آن را جدا كرده و گوشت مرغ را چرخ كنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را نیز جدا كنید; حال زرده تخم مرغ، سبزی معطر، نمک، فلفل، پنیر گودا، رنده پوست لیمو و سس بشامل را با گوشت مرغ مخلوط كرده و خوب هم بزنید; سفیده تخم مرغ را با هم زن بزنید تا سفید و پفكی شود و سپس به مخلوط بالا اضافه كنید و آرام آرام هم بزنید تا یكدست شود.
قالب مستطیل شكل به اندازه ۲۰ف۳۲ سانتیمتر را چرب كنید كمی آرد ته آن بپاشید مواد را داخل قالب ریخته و روی آن كمی آرد بپاشید; روی قالب را با كاغذ فویل بپوشانید و در فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید به مدت ۳۰ دقیقه بپزید سپس فویل را از روی قالب بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر صبر كنید تا روی كیک كمی طلا یی شود، سپس از فر بیرون آورید و صبر كنید تا سرد شود، آنگاه در ظرف مورد نظر قرار دهید و كمی سس مایونز روی آن بمالید و با سبزیجات پخته تزئین نمایید.
روش تهیه سس بشامل:
كره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید، آرد را اضافه نموده و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس شیر را اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود; نمک و فلفل را اضافه كنید از روی حرارت بردارید; كمی خامه یا كره روی آن بریزید تا رویه نبندد.