ماهی زنجبیلی
مواد لازم:
ماهی شیر(یا فیله ماهی) .......................................۱ كیلوگرم
آب لیمو ...............................................................۲ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده.....................................................۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی....................................................۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل ...............................................................۲ قاشق مرباخوری
سس خردل........................................................یک دوم قاشق مرباخوری
روغن مایع یا زیتون................................................۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ماهی را به قطعات دلخواه برش داده و سپس با آب لیمو و نمک و فلفل و نیمی از زنجبیل و سس خردل مزه دار كنید و بگذارید یكی دو ساعت بماند سپس كمی روغن زیتون یا روغن مایع به آن بزنید و داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پخته و طلا یی شود (زمان پخت بستگی به بزرگی و كوچكی تكه های ماهی دارد) رب را با یک قاشق روغن كمی تفت دهید و آب لیمو نمک و فلفل و بقیه پودر زنجبیل و دو قاشق آب به آن اضافه كنید و بگذارید چند جوش بزند تا بوی خامی رب گرفته و سس غلیظ شود ماهی را از فر درآورید و همراه سس سرو كنید.