Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 09:40

8
خرداد
كوكوی جوانه

كوكوی جوانه

طرز تهیه كوكوی جوانه

كوكوی جوانه

 

مواد لازم:

 

جوانه ماش ..................................................۱ پیمانه

هویج..........................................................۳ عدد

بادمجان......................................................۳ عدد

فلفل دلمه ای.............................................۱ عدد

قارچ..................................................... ۲۰۰ گرم

پیازچه....................................................۲۰ ساقه

تخم مرغ. ................................................۴ عدد

روغن مایع................................................به میزان لا زم

ادویه مخصوص.........................................۱ قاشق چای خوری

نمک.......................................................به میزان لا زم

 

طرز تهیه:

 

هویج را نیم پز كرده، بادمجان را حلقه ای كنید و كمی تفت داده و همراه با پیازچه خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی درون ظرفی مخلوط كنید; جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نیز همراه با تخم مرغ ها اضافه كرده، نمک و ادویه را پاشیده و با چنگال خوب هم بزنید تا تمام مواد مزه دار شوند. در تابه ای روغن را گرم كنید و مواد كوكو را پهن كنید و فرصت دهید تا خوب پخته و سرخ شود; طرف دیگر را نیز سرخ كنید; آماده كه شد می توانید همراه با خیارشور، لیموترش و گوجه فرنگی میل كنید.

   

مواد لا زم جهت تهیه ادویه مخصوص:

تخم گشنیز.......................................۴ قاشق چای خوری

دارچین............................................۴ قاشق چای خوری

زنجبیل ...........................................۳ قاشق چای خوری

زیره سیاه........................................۳ قاشق چای خوری

زیره سبز....................................... ۳ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ..................................  ۳ قاشق چای خوری

رازیانه ......................................... ۳ قاشق چای خوری

هل سبز.......................................۱ قاشق چای خوری

میخک.........................................۱ قاشق چای خوری

فلفل قرمز ..................................۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

 

ادویه ها را پاک كنید، آسیاب كرده و در شیشه در دار به مدت ۶ ماه در جای خشک نگهداری كنید. این ادویه به خوشبو و مزه دار كردن غذاهای گیاهی كمک می كند. این ادویه خواص درمانی و دارویی نیز دارد.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، كوكوی جوانه، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 683 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز