كوكوی جوانه
مواد لازم:
جوانه ماش ..................................................۱ پیمانه
هویج..........................................................۳ عدد
بادمجان......................................................۳ عدد
فلفل دلمه ای.............................................۱ عدد
قارچ..................................................... ۲۰۰ گرم
پیازچه....................................................۲۰ ساقه
تخم مرغ. ................................................۴ عدد
روغن مایع................................................به میزان لا زم
ادویه مخصوص.........................................۱ قاشق چای خوری
نمک.......................................................به میزان لا زم
طرز تهیه:
هویج را نیم پز كرده، بادمجان را حلقه ای كنید و كمی تفت داده و همراه با پیازچه خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی درون ظرفی مخلوط كنید; جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نیز همراه با تخم مرغ ها اضافه كرده، نمک و ادویه را پاشیده و با چنگال خوب هم بزنید تا تمام مواد مزه دار شوند. در تابه ای روغن را گرم كنید و مواد كوكو را پهن كنید و فرصت دهید تا خوب پخته و سرخ شود; طرف دیگر را نیز سرخ كنید; آماده كه شد می توانید همراه با خیارشور، لیموترش و گوجه فرنگی میل كنید.
مواد لا زم جهت تهیه ادویه مخصوص:
تخم گشنیز.......................................۴ قاشق چای خوری
دارچین............................................۴ قاشق چای خوری
زنجبیل ...........................................۳ قاشق چای خوری
زیره سیاه........................................۳ قاشق چای خوری
زیره سبز....................................... ۳ قاشق چای خوری
فلفل سیاه .................................. ۳ قاشق چای خوری
رازیانه ......................................... ۳ قاشق چای خوری
هل سبز.......................................۱ قاشق چای خوری
میخک.........................................۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ..................................۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ادویه ها را پاک كنید، آسیاب كرده و در شیشه در دار به مدت ۶ ماه در جای خشک نگهداری كنید. این ادویه به خوشبو و مزه دار كردن غذاهای گیاهی كمک می كند. این ادویه خواص درمانی و دارویی نیز دارد.