ماكارونی با سس ناپلین
مواد لازم:
ماكارونی..........................................۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی....................................... ۱ كیلوگرم
فلفل دلمه ای..................................... ۱ عدد
قارچ...............................................۲۵۰ گرم
كرفس............................................... ۳ ساقه
پیازچه............................................ ۱۰۰ گرم
جعفری............................................. ۵۰ گرم
هویج .................................................۲ عدد
سیر.................................................. ۲ حبه
شكر .................................................۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی................................. ۳ قاشق غذاخوری
سس فلفل تند ..................................۲ قاشق غذاخوری
سركه............................................... ۴ قاشق غذاخوری
كره ................................................۵۰ گرم
آویشن، زیره از هر كدام....................... ۱ قاشق مرباخوری
جوز هندی........................................ یک دوم قاشق مرباخوری
نمک و فلفل...................................... به میزان لا زم
پنیر گودای رنده شده در صورت دلخواه... به میزان لا زم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار داده، سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده كرده تا به صورت پوره درآید.سبزیجات را خوب بشویید، ریز خرد نمایید و با كره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه كرده و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود; ماكارونی را آبكش كرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و كمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبكش كردن ماكارونی، مواد را لا به لا ی آن بریزید و ۲۰ دقیقه آن را دم كرده و سپس سرو نمایید.