خوراك فيلهی مرغ
مواد لازم:
فیلهی مرغ ...............................5 عدد
سویاسس.................................5 قاشق سوپخوری
سس خردل...............................3 قاشق سوپخوری
كنجد .......................................2 قاشق سوپخوری
تخم خرفه.................................2 قاشق سوپخوری
كورنفلكس ..................................به مقدار لازم
روغن برای سرخ كردن....................به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا فیلههای مرغ را به شكل مورب ببرید. بعد قطعههای فیله را در سویاسس، سس خردل، كنجد و تخم خرفه قرار دهید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس در كورنفلكس بغلتانید. حالا در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا كاملاً داغ شود. اكنون فیلهها را در آن سرخ كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید و میل نمائید.