Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 06:05

6
خرداد
خوراك فيله‌ی مرغ

خوراك فيله‌ی مرغ

طرز تهیه خوراك فيله‌ی مرغ

خوراك فيله‌ی مرغ

 

مواد لازم:

 

فیله‌ی مرغ  ...............................5 عدد

سویاسس.................................5 قاشق سوپخوری

سس خردل...............................3 قاشق سوپخوری

كنجد .......................................2 قاشق سوپخوری

تخم خرفه.................................2 قاشق سوپخوری

كورن‌فلكس ..................................به مقدار لازم

روغن برای سرخ كردن....................به میزان لازم

 

 

روش تهیه:

 

ابتدا فیله‌های مرغ را به شكل مورب ببرید. بعد قطعه‌های فیله را در سویاسس، سس خردل، كنجد و تخم خرفه قرار دهید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس در كورن‌فلكس بغلتانید. حالا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا كاملاً داغ شود. اكنون فیله‌ها را در آن سرخ كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید و میل نمائید.

برچسب ها: اموزش اشپزی، خوراك فيله‌ی مرغ تعداد بازديد: 381 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز