خورش كدو حلوائی
مواد لازم:
گوشت....................................................... 500 گرم
كدو حلوائی.................................................. 5/1 كیلو
لپه .............................................................100 گرم
پیاز................................................................ 1 عدد
زردچوبه......................................................... 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی............................................. 1 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده............................................ 1 قاشق غذاخوری
روغن ............................................................به میزان لازم
نمك .............................................................به میزان لازم
آبلیمو........................................................ 2 قاشق غذاخوری
شكر.......................................................... 1 قاشق غذاخوری در صورت دلخواه
روش تهیه:
پیاز را خرد كرده و با كمی روغن تفت دهید؛ گوشتها را قیمهای خرد كرده و به پیاز اضافه كنید و تفت دهید؛ لپه را بشویید و به گوشت اضافه كنید؛ زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم بیفزایید و كمی تفت دهید؛ د این مرحله 3-2 لیوان آب اضافه كرده و بگذارید با حرارت ملایم بپزد؛ نمك، آبلیمو، زعفران و شكر را اضافه كنید. پوست كدو حلوائی را بگیرید و به قطعات مربع شكل 5 سانتی برش داده و با كمی روغن تفت دهید و روی خورش قرار دهید و بگذارید به مدت 10 دقیقه با آب خورش بپزد و جا بیفتد. توجه داشته باشید كه كدوها له نشود.
نكته تغذیهای: كدو حلوایی منبع غنی بتاكاروتن است (كه در بدن تبدیل به ویتامین A میشود) بنابراین برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرماخوردگی در فصل سرما مفید است.