Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:41

26
اردیبهشت
تست اسفناج و پنير

تست اسفناج و پنير

طرز تهیه تست اسفناج و پنير

 تست اسفناج و پنير

 

 

 

مواد لازم:

 

 اسفناج ...................................1 كیلو

 پیاز داغ................................... 4 قاشق غذاخوری

 نان تست................................ 8 تا 6 عدد

 پنیر رنده شده........................... 200 گرم

 سیر له شده............................... 1 حبه

 كره.......................................... 25 گرم

  

روش تهیه:

   

اسفناج‌ها را پاك كرده و خوب بشویید سپس خرد كنید و بگذارید بپزد. وقتی آب آن تبخیر شد با كره، یك حبه سیر له شده، پیاز داغ، نمك و فلفل كمی تفت دهید سپس بگذارید تا سرد شود؛ روی یك قطعه نان تست را كمی پنیر رنده شده بریزید و مقداری از اسفناج را قرار دهید و سپس پنیر ریخته و گریل فر را روشن كنید و نان‌ها را در زیر گریل به مدت 3-2 دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی شود سپس میل كنید.

 

نكته تغذیه‌ای: افرادی كه دچار كم خونی‌اند توجه داشته باشند كه امروزه ثابت شده كه اسفناج بااینكه منبع آهن مسحوب می‌شود، ولی آهن آن برای بدن قابل دسترسی نیست؛ ولی به هر حال اسفناج را می‌توان به خاطر ویتامین‌هایی كه دارد همانند ویتامین A و C و همین‌طور محتوای كلسیم و فیبر استفاده كرد.

 

 

برچسب ها: اسفناج، اموزش اشپزی، تست اسفناج و پنير تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز