Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 21:34

26
اردیبهشت
ماست و لبو

ماست و لبو

طرز تهیه ماست و لبو

 ماست و لبو

 

 

 

مواد لازم:

 

 لبو ..........................1 كیلو

 ماست ....................1 كیلو

 

روش تهیه:

 

 چغندرها را در آب سرد خیس كرده و تمیز بشوئید؛ با كمی آب بگذارید بخارپز شود؛ بعد از پخت، پوست روی آن را گرفته و به قطعات كوچك خرد كنید با ماست مخلوط كنید و بگذارید دو، سه ساعت بماند و سپس میل كنید.

 

برای پخت چغندر می‌توانید بعد از شستن، چغندر را یكی‌یكی در فویل پیچیده و در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یك ساعت قرار دهید تا چغندر پخته شود. سپس پوست آن را بگیرید و خرد كنید.

برچسب ها: اموزش اشپزی، ماست و لبو تعداد بازديد: 900 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز