Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 16:54

26
اردیبهشت
قيمه لاپلو + فیلم

قيمه لاپلو + فیلم

طرز تهیه قيمه لاپلو

 قيمه لاپلو

 

 

 

مواد لازم:

 

گوشت.......................................... 500 گرم

لپه .....................................................150 گرم

 پیاز....................................................... 2 عدد

 رب گوجه‌فرنگی...................................... 2 قاشق غذاخوری

 زعفران .................................................2 قاشق غذاخوری

 ادویه پلوئی.......................................... 1 قاشق غذاخوری

 برنج............................................... 500 گرم

 نمك و فلفل .........................................به میزان لازم

 روغن ................................................به میزان لازم

 سیب‌زمینی برای ته دیگ

 

روش تهیه:

 

گوشت را به قطعات كوچك خرد كنید پیاز را نیز خرد كرده و با روغن تفت دهید كمی كه طلایی شد، گوشت و لپه را اضافه كرده و كمی تفت دهید؛ در آخر زردچوبه، ادویه و رب را بیفزایید سپس آب ریخته و بگذارید تا گوشت و لپه پخته و آب آن كشیده شود.

 

برنج را آبكش كنید؛ سیب‌زمینی را پوست گرفته و ورقه ورقه كنید؛ ته قابلمه را روغن بریزید ورقه‌های سیب‌زمینی را روی آن چیده مقداری از برنج را روی آن بریزید. روی برنج مواد قیمه را ریخته و این كار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر برنج ساده قرار دهید؛ زعفران آب شده و كمی روغن را روی برنج و اطراف آن بریزید و برنج را با حرارت ملایم دم كنید؛ برنج را در دیس بریزید و اطراف آن را با ته‌دیگ سیب‌‌زمینی تزئین كنید.

  

نكته تغذیه‌ای:

 لپه به دلیل فیبر بالایی كه دارد برای كاهش تری‌گلیسیرید خون و سلامت دستگاه گوارش مفید است. در ضمن لپه همانند سایر حبوبات منبع پروتئین، آهن، روی و ویتامین‌های گروه B محسوب می‌شود.

برچسب ها: اموزش اشپزی، قيمه لاپلو تعداد بازديد: 526 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز