Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:41

25
اردیبهشت
دمی باقلا

دمی باقلا

طرز تهیه دمی باقلا

دمی باقلا

 

 

مواد لازم برای 6  نفر

 

برنج........................................... 500 گرم

 لپه باقلا........................................... 300 گرم

 زردچوبه .............................................2 قاشق مرباخوری

 پیاز متوسط ........................................3 عدد

 روغن مایع......................................... 50 گرم

 كره.................................................. 100 – 50 گرم

 تخم‌مرغ ..........................................به تعداد افراد در صورت دلخواه

 نمك............................................... به میزان لازم

 ماست و ترشی ..............................به میزان لازم

 

روش تهیه:

  

پیاز را خرد كرده با كره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ زردچوبه را اضافه نموده و كمی دیگر تفت دهید. سه لیوان آب بریزید، باقلاها را شسته و همراه یك قاشق نمك به آن بیفزایید و بگذارید بپزد؛ وقتی نیم‌پز شد برنج را كه از دو ساعت قبل با كمی نمك خیس كرده بودید به آن اضافه كنید و‌ آب برنج را اندازه كرده و صبر كنید با حرارت ملایم بپزد؛ وقتی نیم‌پز شد برنج را كه از دو ساعت قبل با كمی نمك خیس كرده بودید به آن اضافه كنید و آب برنج را اندازه كرده و صبر كنید با حرارت ملایم بپزد؛ آب برنج كه تبخیر شد به مدت نیم ساعت برنج را دم كنید سپس در ظرف ریخته و همراه تخم‌مرغ نیمرو، كره و ترشی یا ماست میل كنید.

 

تذكر : در مورد پخت این برنج باید دقت كنید كه آب برنج كم باشد در غیر این صورت برنج شل و خمیر می‌شود.

   

نكته تغذیه‌ای: باقلا گیاهی است كه منبع پروتئین و فیبر می‌باشد. ولی افرادی كه مبتلا به فاویسم هستند نباید باقلا بخصوص به صورت خام و تازه آن را مصرف كنند.

 

 

برچسب ها: ماست، روغن مایع، زردچوبه، اموزش اشپزی، دمی باقلا تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز