ساندویچ ترهفرنگی و قارچ
موادلازم:
تره فرنگی......................................................................۶ ساقه متوسط (قسمت سفید ساقه)
گوشت چرخ كرده گوسفند.............................................۴۰۰ گرم
قارچ .........................................................................۲۵۰ گرم
زنجبیل تازه .................................................................. ۲ قاشق غذاخوری (پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری)
دارچین.........................................................................۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی ...........................................................۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا.......................................................................در صورت دلخواه ۵-۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه .........................................................به میزان لا زم
كره ..........................................................................۵۰ گرم
قسمت های سفید تره فرنگی را حلقه ای برش داده و خوب بشویید سپس در كره تفت دهید تا كاملا نرم و شفاف شود; گوشت را اضافه كرده و دوباره تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود سپس دارچین، زنجبیل و رب گوجه فرنگی را بیفزایید بعد از یک دقیقه كه تفت داده شد قارچ های ورقه شده را همراه آب لیمو، نمک و فلفل اضافه كرده و خوب مخلوط كنید; داخل ظرف ریخته و زمانی كه غذا گرم می باشد در صورت دلخواه پنیر رنده شده را روی آن بریزید و میل كنید.این غذا را می توانید داخل نان ساندویچ ریخته و همراه خیارشور و كاهو و گوجه سرو كنید.