Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:06

11
اردیبهشت
ساندویچ تره‌فرنگی و قارچ

ساندویچ تره‌فرنگی و قارچ

طرز تهیه ساندویچ تره‌فرنگی و قارچ

ساندویچ تره‌فرنگی و قارچ

 

 

موادلازم:

 

تره فرنگی......................................................................۶ ساقه متوسط (قسمت سفید ساقه)

گوشت چرخ كرده گوسفند.............................................۴۰۰ گرم

قارچ .........................................................................۲۵۰ گرم

زنجبیل تازه .................................................................. ۲ قاشق غذاخوری (پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری)

دارچین.........................................................................۱ قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی ...........................................................۱ قاشق غذاخوری

پنیر گودا.......................................................................در صورت دلخواه ۵-۴ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش تازه .........................................................به میزان لا زم

كره ..........................................................................۵۰ گرم

 

قسمت های سفید تره فرنگی را حلقه ای برش داده و خوب بشویید سپس در كره تفت دهید تا كاملا  نرم و شفاف شود; گوشت را اضافه كرده و دوباره تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود سپس دارچین، زنجبیل و رب گوجه فرنگی را بیفزایید بعد از یک دقیقه كه تفت داده شد قارچ های ورقه شده را همراه آب لیمو، نمک و فلفل اضافه كرده و خوب مخلوط كنید; داخل ظرف ریخته و زمانی كه غذا گرم می باشد در صورت دلخواه پنیر رنده شده را روی آن بریزید و میل كنید.این غذا را می توانید داخل نان ساندویچ ریخته و همراه خیارشور و كاهو و گوجه سرو كنید.

برچسب ها: زنجبیل، تره فرنگی، دارچین، گوشت چرخ كرده، اموزش اشپزی، ساندویچ تره‌فرنگی و قارچ تعداد بازديد: 844 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز