Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:33

11
اردیبهشت
جوجه‌كباب دو رنگ

جوجه‌كباب دو رنگ

طرز تهیه جوجه‌كباب دو رنگ

 جوجه‌كباب دو رنگ

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

 فیله مرغ......................................... 500 گرم

فیله گوشت گوساله......................... 500 گرم

پیاز متوسط .........................................1 عدد

قارچ................................................. 20 عدد

آب لیمو.............................................. 2 قاشق غذاخوری

فلفل سبز دلمه‌ای............................... 1 عدد

گوجه‌فرنگی سفت.............................. 2 عدد

نمك و فلفل....................................... به میزان لازم

روغن زیتون....................................... به میزان لازم

گوجه‌فرنگی تزئینی........................... به مقدار لازم

زیتون سیاه و سبز ............................به مقدار لازم

 

روش تهیه:

 فیله گوساله را به صورت ورقه‌های مستطیل شكل درآورده و با بیفتك‌كوب بكوبید؛ فیله مرغ را هم به همین شكل درآورید؛ قطعات مرغ را در روغن زیتون،‌ آب لیمو، نمك و فلفل قرار دهید و قطعات گوشت را با آب لیمو، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار كنید. سپس بگذارید یك الی دو ساعت بماند؛ پیاز، فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را خلالی برش دهید؛ یك تكه فیله گوساله را روی سطح صافی قرار داده و فیله مرغ را وسط آن بگذارید و یك خلال پیاز، یك خلال فلفل، یك خلال گوجه و قارچ داخل آن بگذارید و بعد آن را لوله كنید و به سیخ بكشید و روی آتش یا داخل ماهیتابه سرخ كنید و به دلخواه سرو كنید.

برچسب ها: روغن زیتون، فیله مرغ، جوجه‌كباب دو رنگ، فیله گوشت تعداد بازديد: 581 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز