جوجهكباب دو رنگ
مواد لازم برای 6 نفر:
فیله مرغ......................................... 500 گرم
فیله گوشت گوساله......................... 500 گرم
پیاز متوسط .........................................1 عدد
قارچ................................................. 20 عدد
آب لیمو.............................................. 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز دلمهای............................... 1 عدد
گوجهفرنگی سفت.............................. 2 عدد
نمك و فلفل....................................... به میزان لازم
روغن زیتون....................................... به میزان لازم
گوجهفرنگی تزئینی........................... به مقدار لازم
زیتون سیاه و سبز ............................به مقدار لازم
روش تهیه:
فیله گوساله را به صورت ورقههای مستطیل شكل درآورده و با بیفتككوب بكوبید؛ فیله مرغ را هم به همین شكل درآورید؛ قطعات مرغ را در روغن زیتون، آب لیمو، نمك و فلفل قرار دهید و قطعات گوشت را با آب لیمو، روغن زیتون و فلفل مزهدار كنید. سپس بگذارید یك الی دو ساعت بماند؛ پیاز، فلفل دلمه و گوجهفرنگی را خلالی برش دهید؛ یك تكه فیله گوساله را روی سطح صافی قرار داده و فیله مرغ را وسط آن بگذارید و یك خلال پیاز، یك خلال فلفل، یك خلال گوجه و قارچ داخل آن بگذارید و بعد آن را لوله كنید و به سیخ بكشید و روی آتش یا داخل ماهیتابه سرخ كنید و به دلخواه سرو كنید.