سالاد پاستا و قزلآلا
مواد لازم برای 8 نفر
كنسرو مارچوبه ........................................340 گرم
پاستای پنه .............................................250 گرم
سس مایونز.............................................150 گرم
آبلیمو .............. ...................................... 60 میلیلیتر
جعفری خردكرده .......................................یكدوم پیمانه
كیپر .......................................................یك و یكدوم قاشق سوپخوری
پیازچهی خردكرده .....................................2 ساقه
ماهی قزلآلای دودی و تمیزكرده .................300 گرم
روش تهیه
مارچوبه را به قطعات 5 سانتیمتر خرد كنید. حالا پاستا را بپزید و با آب سرد آبكش كنید. اكنون، مایونز، آبلیمو، مارچوبه، پاستا، جعفری، كیپر، پیازچه و ماهی را با هم مخلوط كنید. اینك سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.