Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:02

5
اردیبهشت
سالاد پاستا و قزل‌آلا

سالاد پاستا و قزل‌آلا

طرز تهیه سالاد پاستا و قزل‌آلا

سالاد پاستا و قزل‌آلا

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

كنسرو مارچوبه ........................................340 گرم

پاستای پنه .............................................250 گرم

سس مایونز.............................................150 گرم

آبلیمو .............. ...................................... 60 میلی‌لیتر

جعفری خردكرده .......................................یك‌‌دوم پیمانه

كیپر .......................................................یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

پیازچه‌ی خردكرده .....................................2 ساقه

ماهی قزل‌آلای دودی و تمیزكرده .................300 گرم

 

 

روش تهیه

 

مارچوبه را به قطعات 5 سانتیمتر خرد كنید. حالا پاستا را بپزید و با آب سرد آبكش كنید. اكنون، مایونز، آبلیمو، مارچوبه، پاستا، جعفری، كیپر، پیازچه و ماهی را با هم مخلوط كنید. اینك سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

برچسب ها: مارچوبه، سس مایونز، كنسرو مارچوبه، سالاد پاستا و قزل‌آلا، كیپر تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز