استرادل لوبیا و سبزیجات
مواد لازم:
روغن گیاهی ...............................................۲ قاشق غذاخوری
کره گیاهی ..................................................۲ قاشق غذاخوری
سیبزمینی ...............................................۱۵٠ گرم
ترهفرنگی ..................................................۱ عدد
سیر ........................................................۱ حبه
گرام ماسالا ..............................................۱ قاشق چایخوری
بامیه ...................................................۵٠ گرم
قارچ ....................................................۱٠٠ گرم
گوجهفرنگی...............................................۲ عدد
لوبیا سبز ............................................۲٠٠ گرم
نمك و فلفل ...................................... به میزان لازم
زردچوبه .......................................... یك دوم قاشق چایخوری
ورقه خمیری ...................................... ۱۲ ورق
برای تهیه شکم پر، ابتدا روغن را در تابه گرم کرده، سیبزمینی و ترهفرنگی را خرد کنید و به مدت ۳-۲ دقیقه تفت دهید. سپس سیر له شده، بامیه، قارچ، گوجهفرنگی و لوبیا سبز پخته شده و گرام ماسالا را بیفزایید و برای چند دقیقه حرارت دهید تا سبزیجات، پخته و نرم شوند. سپس خمیر را پهن کرده و کمی نان خرد شده روی آن بریزید. سطح خمیر را نیز به کره آغشته کنید. مقداری از ماده شکم پر را روی خمیر ریخته و آن را به صورت رول درآورید و بیرون این رولها را نیز با کره آغشته کنید. در حرارت ۱۹٠ درجه سانتیگراد به مدت ۲٠ دقیقه بپزید تا سطح رولها طلایی و قهوهای شود.
* برای تهیه خمیر استرادل، میتوانید از خمیر نان باگت استفاده کنید.