سالاد گیاهی گرم با سس بادام زمینی
مواد لازم:
سیبزمینی پخته و خرد شده.......................... 8 عدد
براکلی خرد و بخارپز شده..............................225 گرم
لوبیا سبز بخارپز شده..................................200 گرم
هویج خرد و بخارپز شده.................................2 عدد
فلفل قرمز...................................................1 عدد
جوانه حبوبات به دلخواه.................................50 گرم
مواد لازم برای تهیه سس:
روغن آفتابگردان............................................1 قاشق غذاخوری
سیر...........................................................1 حبه
گشنیز خرد شده......................................... 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز.....................................................1 قاشق چایخوری
کره بادام زمینی............................................4 قاشق غذاخوری
آب.............................................................5 قاشق غذاخوری
سویاسس.................................................1 قاشق غذاخوری
ریشه زنجبیل تازه خرد شده .........................1 سانتی متر
شکر....................................................... 1 قاشق چای خوری
آبلیمو.................................................... 1 قاشق غذاخوری
شیره نارگیل ............................................4 قاشق غذاخوری
سیر و فلفل را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. ادویهها را اضافه کرده و دوباره مواد را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. سپس کره بادام زمینی و آب را کمکم اضافه کنید و مخلوط را به مدت چند دقیقه هم بزنید. در این مرحله، سویاسس، زنجبیل، شکر، آبلیمو و شیره نارگیل را اضافه نمایید. حرارت را کم کنید و تا به دست آمدن مخلوط یك دست و روان، مواد را مرتباً همبزنید. سبزیهای پخته را در بشقاب بچینید، فلفل قرمز و جوانه حبوبات را نیز کنار آنها قرار دهید. میتوانید سس را روی مواد بریزید یا درون ظرفی کنار سالاد قرار داده و موقع مصرف از آن استفاده کنید.