Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:48

29
فروردین
سالاد گیاهی گرم با سس بادام زمینی

سالاد گیاهی گرم با سس بادام زمینی

طرز تهیه سالاد گیاهی گرم با سس بادام زمینی

سالاد گیاهی گرم با سس بادام زمینی

 

 

 

مواد لازم:

 

سیب‌زمینی پخته و خرد شده.......................... 8 عدد

براکلی خرد و بخارپز شده..............................225 گرم

لوبیا سبز بخارپز شده..................................200 گرم

هویج خرد و بخارپز شده.................................2 عدد

فلفل قرمز...................................................1 عدد

جوانه حبوبات به دلخواه.................................50 گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

روغن آ‌فتابگردان............................................1 قاشق غذاخوری

سیر...........................................................1 حبه

گشنیز خرد شده......................................... 1 قاشق غذاخوری

زیره سبز.....................................................1 قاشق چایخوری

کره بادام زمینی............................................4 قاشق غذاخوری

آ‌ب.............................................................5 قاشق غذاخوری

سویاسس.................................................1 قاشق غذاخوری

ریشه زنجبیل تازه خرد شده .........................1 سانتی متر

شکر....................................................... 1 قاشق  چای خوری

آ‌ب‌لیمو.................................................... 1 قاشق غذاخوری

شیره نارگیل ............................................4 قاشق غذاخوری

 

سیر و فلفل را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. ادویه‌ها را اضافه کرده و دوباره مواد را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. سپس کره بادام زمینی و آ‌ب را کم‌کم اضافه کنید و مخلوط را به مدت چند دقیقه هم بزنید. در این مرحله، سویاسس، زنجبیل، شکر، آ‌ب‌لیمو و شیره نارگیل را اضافه نمایید. حرارت را کم کنید و تا به دست آ‌مدن مخلوط یك دست و روان، مواد را مرتباً هم‌بزنید. سبزی‌های پخته را در بشقاب بچینید، فلفل قرمز و جوانه حبوبات را نیز کنار آ‌ن‌ها قرار دهید. می‌توانید سس را روی مواد بریزید یا درون ظرفی کنار سالاد قرار داده و موقع مصرف از آ‌ن استفاده کنید.

برچسب ها: لوبیا سبز، براکلی، سیب‌زمینی، آ‌ب‌لیمو، سالاد گیاهی گرم با سس بادام زمینی، روغن آ‌فتابگردان تعداد بازديد: 640 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز