Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:27

26
فروردین
سوپ گردو و جعفری و پنیر

سوپ گردو و جعفری و پنیر

طرز تهیه سوپ گردو و جعفری و پنیر

سوپ گردو و جعفری و پنیر

 

  

مواد لازم:

 كره .....................................................................۵۰ گرم

سیر ..............................................................۲ حبه

جعفری خرد شده  ..........................................۳ قاشق غذاخوری

آ‌رد سفید ......................................................۲ قاشق غذاخوری

پنیر  ............................................................۱۵۰ گرم

گردو  ...........................................................۵۰ گرم

ماست ........................................................۱۵۰ سی‌سی

شیر ...........................................................۳۰۰ سی‌سی

نمك و فلفل ...............................................به میزان لازم

 

كره را ذوب كرده و در تابه بریزید. سیر و جعفری خرد شده را ۲ الی ۳ دقیقه تفت داده تا خوب نرم شود. سپس آ‌رد را بیفزائید و ۳۰ ثانیه بپرید. سپس دما را كاهش داده و پنیر و گردوی خرد شده را اضافه كنید تا مدتی بپزد. سپس ماست را با چنگال بزنید و به محتویات بیفزاید و ۲ دقیقه حرارت دهید (بدون اینكه بجوشد). در انتهای شیر گرم را به آ‌ن اضافه كنید، نمك و فلفل زده و میل كنید.

 

 

برچسب ها: ماست، سیر، جعفری، سوپ گردو و جعفری و پنیر تعداد بازديد: 890 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز