سوپ گردو و جعفری و پنیر
مواد لازم:
كره .....................................................................۵۰ گرم
سیر ..............................................................۲ حبه
جعفری خرد شده ..........................................۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ......................................................۲ قاشق غذاخوری
پنیر ............................................................۱۵۰ گرم
گردو ...........................................................۵۰ گرم
ماست ........................................................۱۵۰ سیسی
شیر ...........................................................۳۰۰ سیسی
نمك و فلفل ...............................................به میزان لازم
كره را ذوب كرده و در تابه بریزید. سیر و جعفری خرد شده را ۲ الی ۳ دقیقه تفت داده تا خوب نرم شود. سپس آرد را بیفزائید و ۳۰ ثانیه بپرید. سپس دما را كاهش داده و پنیر و گردوی خرد شده را اضافه كنید تا مدتی بپزد. سپس ماست را با چنگال بزنید و به محتویات بیفزاید و ۲ دقیقه حرارت دهید (بدون اینكه بجوشد). در انتهای شیر گرم را به آن اضافه كنید، نمك و فلفل زده و میل كنید.