كوكوی كنگر
مواد لازم برای ۶ نفر:
كنگر پاك كرده ................................................۵۰۰ گرم
تخممرغ ........................................................... ۶ عدد
آرد...................................................................۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده ............................................... ۱ قاشق غذاخوری
سیر ...............................................................۱ حبه
مغز گردو یخرد شده...........................................۱۰۰ گرم
روغن.................................................................۴ قاشق غذاخوری
ادویه و دارچین .................................................. ۱ قاشق مرباخوری
بیكینگپودر........................................................ ۱ قاشق مرباخوری
نمك و فلفل .....................................................به میزان لازم
ابتدا كنگرهای پاك شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس كنید تا شن و گل آن گرفته شود; سپس خوب بشویید و داخل آبكش بریزید; بعد از اینكه آب آن رفت كاملا ریز آن را خرد نموده; زرده و سفیده تخممرغها را جدا كنید; سفیده را با همزن بزنید تا سفید و پفكی شود; زرده، آرد، بیكینگپودر، ادویه، دارچین، سیر، نمك و فلفل و زعفران را به خوبی مخلوط كنید تا یكدست شود; سپس كنگرها ، گردو و سفیدهها را به آن اضافه كرده و آرام مخلوط كنید; تابه را روی حرارت قرار دهید، روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود; سپس مواد را ریخته و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بسته شود; سپس آن را پشت و رو كنید تا طرف دیگر آن هم كمی طلایی شود و در آخر برش داده و سرو كنید. این كوكو را نیز میتوانید در طبقه میانی فر با حرارت ۳۵۰ درجه بپزید.