Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:14

23
فروردین
كوكوی كنگر

كوكوی كنگر

طرز تهیه كوكوی كنگر

كوكوی كنگر

 

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

 

كنگر پاك كرده ................................................۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ ........................................................... ۶ عدد

آ‌رد...................................................................۱ قاشق غذاخوری

زعفران آ‌ب شده ............................................... ۱ قاشق غذاخوری

سیر ...............................................................۱ حبه

مغز گردو یخرد شده...........................................۱۰۰ گرم

روغن.................................................................۴ قاشق غذاخوری

ادویه و دارچین .................................................. ۱ قاشق مرباخوری

بیكینگ‌پودر........................................................ ۱ قاشق مرباخوری

نمك و فلفل  .....................................................به میزان لازم

 

ابتدا كنگرهای پاك شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آ‌ب سرد خیس كنید تا شن و گل آ‌ن گرفته شود; سپس خوب بشویید و داخل آ‌بكش بریزید; بعد از اینكه آ‌ب آ‌ن رفت كاملا ریز آ‌ن را خرد نموده; زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا كنید; سفیده را با هم‌زن بزنید تا سفید و پفكی شود; زرده، آ‌رد، بیكینگ‌پودر، ادویه، دارچین، سیر، نمك و فلفل و زعفران را به خوبی مخلوط كنید تا یكدست شود; سپس كنگرها ، گردو و سفیده‌ها را به آ‌ن اضافه كرده و آ‌رام مخلوط كنید; تابه را روی حرارت قرار دهید، روغن را داخل آ‌ن بریزید تا داغ شود; سپس مواد را ریخته و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بسته شود; سپس آ‌ن را پشت و رو كنید تا طرف دیگر آ‌ن هم كمی طلایی شود و در آ‌خر برش داده و سرو كنید. این كوكو را نیز می‌توانید در طبقه میانی فر با حرارت ۳۵۰ درجه بپزید.

 

 

 

 

برچسب ها: زعفران، تخم‌مرغ، بیكینگ‌پودر، مغز گردو، كوكوی كنگر تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز