كوردن بلو
مواد لا زم برای ۴ نفر:
گوشت راسته گوساله .............................................۸ تكه (۴۰۰ گرم)
گوشت سینه مرغ ................................................. ۴ تكه (۲۰۰ گرم)
پنیر ورقه ای........................................................... ۴ ورق
آرد سفید گندم ......................................................۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری........................................................ ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ............................................................ ۱ عدد
شیر................................................................... یک چهارم پیمانه
روغن مایع........................................................... به میزان لا زم
كره ...................................................................به میزان لا زم
نمک و فلفل ..................................................... به میزان لا زم
كنسرو مارچوبه ...............................................۱ قوطی(برای تزئین)
لیمو ترش........................................................۱ عدد
ابتدا تكه های گوشت و مرغ را با بیفتک كوب كوبیده تا نرم و كمی نازک شود سپس با نمک و فلفل مزه دار كنید; یک تكه گوشت و یک تكه مرغ و یک ورق پنیر و مجددا یک تكه گوشت را روی هم قرار دهید و با دست كمی فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر كه از قبل با هم مخلوط كرده اید فرو كنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید و دو طرف آن را در روغن سرخ كنید و همراه مارچوبه و لیمو سرو نمایید.
نكته: به جای گوشت سینه مرغ میتوانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده كنید.