Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 21:38

23
فروردین
كوردن بلو

كوردن بلو

طرز تهیه كوردن بلو

كوردن بلو

 

مواد لا زم برای ۴ نفر:

 

گوشت راسته گوساله  .............................................۸ تكه (۴۰۰ گرم)

گوشت سینه مرغ .................................................  ۴ تكه (۲۰۰ گرم)

پنیر ورقه ای........................................................... ۴ ورق

آرد سفید گندم ......................................................۴ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری........................................................  ۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ............................................................ ۱ عدد

شیر................................................................... یک چهارم پیمانه

روغن مایع........................................................... به میزان لا زم

كره ...................................................................به میزان لا زم

نمک و فلفل ..................................................... به میزان لا زم

كنسرو مارچوبه  ...............................................۱ قوطی(برای تزئین)

لیمو ترش........................................................۱ عدد

 

ابتدا تكه های گوشت و مرغ را با بیفتک كوب كوبیده تا نرم و كمی نازک شود سپس با نمک و فلفل مزه دار كنید; یک تكه گوشت و یک تكه مرغ و یک ورق پنیر و مجددا یک تكه گوشت را روی هم قرار دهید و با دست كمی فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر كه از قبل با هم مخلوط كرده اید فرو كنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید و دو طرف آن را در روغن سرخ كنید و همراه مارچوبه و لیمو سرو نمایید.

نكته: به جای گوشت سینه مرغ می‌توانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده كنید.

برچسب ها: لیمو ترش، آرد سوخاری، كوردن بلو، كنسرو مارچوبه تعداد بازديد: 940 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز